Persoonlijk Groeiplan

 

Wil je…

Vol energie de nieuwe fase in je bedrijf, werk & loopbaan of persoonlijk leven instappen? Een moment nemen van bewustzijn, bezinning en kiezen van de juiste focus, voordat je verder op pad gaat of een nieuwe weg inslaat? Met diepgaande inzichten in jezelf, je stressfactoren en je diepste verlangens?  Leer om met plezier en balans succesvol te zijn.

Gun jezelf een unieke ervaring in een persoonlijk groeiprogramma met onze Topcoach Regi Melcherts. Stel je Persoonlijk Groeiplan op: Concreet, Herkenbaar en Inspirerend. Leg het fundament voor je toekomst. 

Persoonlijk Groeiplan 

  • Gun jezelf een moment van bewustzijn en bezinning. Kies de juiste focus voordat je aan de slag gaat met je volgende stap
  • Krijg nieuwe spirit in je werk en leven
  • Behaal makkelijk en met plezier je resultaten
  • Hef je stressfactoren op, vind jezelf opnieuw uit en pak je toekomst
  • Vind je innerlijke rust, maak je levensdromen waar en geniet
  • Voel je vrij om te zijn wie je bent, te doen wat je wilt doen en gewaardeerd te zijn om wat je doet.

Resultaat Persoonlijk Groeiplan

Je krijgt weer focus en grip op de richting van je werk en loopbaan en je persoonlijk leven. Je gaat meer dan ooit gebruik maken van de natuurtalenten in je bedrijf, je collega's, je dierbaren en jezelf. Alles wat uit het Persoonlijk Groeiplan® voortkomt, is gebaseerd op innerlijke rust, nieuw plezier, de juiste richting, het behouden van focus en slagvaardig werken aan succes. Je weet wat je te doen staat en gaat  met een routeplanner vol concrete acties recht op je doel af.

Zo gaat het in zijn werk

  1. Je kunt je hieronder aanmelden.
  2. Je afspraak vindt binnen 5 werkdagen na aanmelding plaats bij ons op kantoor in Bosch en Duin.

Investering

Persoonlijk Groeiplan € 495,- (vrijgesteld van BTW)