fbpx Skip to content

Zakelijke coaching

Strategisch coachen en sparren voor ondernemers, bestuurders, directies en management. Mogelijkheden onderzoeken en beslissingen nemen vanuit verrassende perspectieven. Concreet en businessgericht met respect voor het groeipotentieel van mensen, de organisatiedynamiek en cultuur. 

Wil je samenwerken met topcoaches die een robuust trackrecord meenemen? Neem contact met ons op. 

Zakelijke Coaching

Wil je in een vertrouwelijke, inspirerende en creatieve omgeving samenwerken met topcoaches die jouw businesscase echt kunnen doorgronden? Die met je sparren en je stevig kunnen ondersteunen in het geven van richting aan de ontwikkeling van je bedrijf of organisatie? Dat is wat je kunt verwachten van zakelijke coaching bij SCG. 

Zakelijke coaching is geschikt om vraagstukken van je bedrijf of organisatie op te lossen. Daarbij is er vaak ook een overlap met leiderschapsontwikkeling en het creatief vermogen van management en professionals. Deze zijn immers nauw met elkaar verbonden.

Voor wie?

Wanneer jouw vraagstuk vooral met de ontwikkeling van je bedrijf, organisatie of expertisegebied te maken heeft, dan zijn coachingsvormen, zoals  business coaching, management coaching, loopbaan coaching of executive coaching aan te bevelen. 

Bijvoorbeeld:

  • We hebben als organisatie alles geprobeerd. Hoe kan het dat we maar niet groeien?
  • Het gaat goed met ons bedrijf. We maken ieder jaar winst, maar de dynamiek is eruit. Hoe kunnen we dat keren? Waar gaan we in investeren?
  • We lopen als organisatie steeds achter de feiten aan. We hebben iedere keer tegenvallers, die opgelost moeten worden. Hoe kunnen we weer vooruit met positieve ontwikkelingen?

Bij de bespreking en oplossing van deze vragen kom je op het snijvlak van strategische keuzes en de mensen in de organisatie. Zouden we andere strategische keuzes moeten maken? Of hebben we niet de juiste mensen op de juiste plek? Hoe kunnen we dat doorbreken?

De zakelijke coaching bij SCG | Strategisch Coachen Groep voor:

OndernemersBestuurdersDirectiesManagementProfessionals
de DGARaad van Bestuur(sleden)managementledendirectieledenvakspecialisten
de zakenpartner(s)Raad van Toezicht(shouders)directieteamsmanagementteamsvakgroepen
de maatschap(sleden)Raad van Commissaris(sen)  projectteams

Welke module past bij jou?

ZAKELIJK GROEIPLAN

EXECUTIVE COACHING

LOOPBAANCOACHING

TEAM COACHING

MANAGEMENT coaching

BUSINESS COACHING

Neem contact op voor meer informatie.

Biltseweg 8 3735 MC Bosch en Duin | Tel: 030 888 5131
info@strategischcoachen.nl