fbpx Skip to content

SCG OPLEIDINGEN

De krachtigste opleider
voor coaching en mediation!

Wil jij je als professional of leidinggevende verder ontwikkelen? Bekijk hier de geaccrediteerde opleidingen voor persoonlijke en professionele groei van SCG | Strategisch Coachen Groep. CRKBO en ADR erkend.
 

SCG Academie

SCG Academie is een unieke leer-, groei- en bloeiplaats voor professionals, teams, bedrijven en organisaties. Een plaats die nieuwsgierigheid oproept. Een plaats waar complexe vraagstukken in rust ontrafeld en opgelost worden, waar diepgaand geleerd wordt, waar ontwikkeld wordt, waar de kern geraakt wordt, waar versneld wordt en waar van nature gegroeid wordt. Een plaats waar je je thuis voelt.

 

Opleiding, training & persoonlijke groei

Als professional wil je jezelf ontwikkelen, zodat je in je werk en privéleven kunt groeien. Maar je zit niet te wachten op alleen theorie. Daarom hebben we binnen SCG | Strategisch Coachen Groep opleidingen en trainingen voor persoonlijke en professionele groei ontwikkeld, met als uitgangspunt dat alles wat je leert direct in de praktijk toepasbaar is.

Bekijk onderstaand overzicht voor ons complete aanbod aan opleidingen en trainingen. Wil je liever eerst sparren om zo tot de beste keuze te komen? Neem dan via één van de onderstaande knoppen contact met ons op.

Goed om te weten

  • SCG is officieel erkend als opleidingsinstituut door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en onder meer ADR erkend.
  • De opleidingen en trainingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodieken. Daardoor weet je zeker dat wat je leert ook daadwerkelijk in de praktijk werkt.
  • De docenten hebben jarenlange nationale en internationale ervaring. Ze zijn deskundig en zorgen voor een hoge mate van veiligheid in de groep, zodat iedere deelnemer de benodigde aandacht krijgt en daadwerkelijk persoonlijk en professioneel tot bloei komt.
  • Al onze opleidingen en trainingen zijn geaccrediteerd. Mocht het zo zijn dat accreditatie voor jouw beroepsgroep nog niet is geregeld, dan kunnen wij de accreditatie aanvragen.
  • Onze opleidingen en trainingen worden door professionals gevolgd met zeer gevarieerde achtergronden. Denk aan leidinggevenden, ondernemers, bestuurders, professionals, coaches en mediators. De ervaring leert dat door de diversiteit aan achtergronden, het leerproces tijdens de opleidingen en trainingen versneld en intensiever wordt.
  • De opleidingen en trainingen worden in ons opleidingscentrum in Bosch en Duin gegeven. Een mooie, prettige en rustige omgeving, waar je met plezier jezelf verder ontwikkelt om je potentie volledig te benutten.
  • Alle opleidingen en trainingen kunnen ook in-company worden gegeven en kunnen, indien gewenst, op maat worden aangepast op basis van je wensen.

Welke opleiding of training voor jou?

Persoonlijke en professionele groei is een breed begrip, daarom kunnen we ons voorstellen dat je niet precies weet welke opleiding of training het beste bij jouw vraag past. Neem even contact met ons op om je (groei)vraag aan ons voor te leggen, we sparren graag met je.

Professionals aan het woord over de trainingen en opleidingen van SCG​

"Bedankt voor het inzicht en de begeleiding van mijn groeisprong. Wooow, carpe diem! Regi is in staat om je te laten leren zien wat je nog niet hebt leren zien. Deze opleiding heeft mijn leven verrijkt! Namaste. "
Annemiek Gerritsen
Operationeel Manager Ijsseltechnologie
"In een prachtige omgeving in 6 dagen veel geleerd. One-liners en gevleugelde woorden heb ik overgenomen in het dagelijks werk. Hoe illustratief waren die ! Deze cursus is een kadootje aan je zelf !"
Emmelien van Rees
bedrijfsarts
"Snel de diepte in, super groei-faciliterend en heel praktisch toepasbaar. Ik ga echt met veel nieuwe tools en handvatten weer naar huis na deze opleiding. Prettige sfeer en fijne en veilige leeromgeving. "
Judith Bom
bedrijfsarts en coach

Strategisch Coachen
6-daagse (3 x 2 dagen )

vervolgopleiding - next level coachen
6-daagse (3 x 2 dagen)

The Art of Coaching
Meesterschap | 3 jaar

Persoonlijk Leiderschap
6 daagse (3 x 2 dagen)

Deep Learning Class
1 jaar (4 x 1 dag)