fbpx Skip to content

SCG COACHING

Voor persoonlijke en zakelijke groei

Heb je een persoonlijk of zakelijk vraagstuk en heb je behoefte aan ondersteuning
van een gecertificeerde coach? Dan is coaching van SCG een prima oplossing.

Coaching voor persoonlijke en zakelijke groei

Je loopt rond met een persoonlijk en/of zakelijk vraagstuk en je vindt het lastig om tot een goede oplossing te komen? Misschien heb je al diverse dingen geprobeerd, maar was het resultaat niet naar je zin. Daarom heb je behoefte aan een topcoach die jouw vraagstuk begrijpt en je ondersteunt om tot een goede oplossing en groeisprong te komen. Dat is precies wat je krijgt als een topcoach van de SCG | Strategisch Coachen Groep naast je gaat staan.

Jouw coachvraagstuk start altijd met een Persoonlijk Groeiplan of een Zakelijk Groeiplan. 

Onze coaches zijn persoonlijk betrokken en bieden je een veilige en vertrouwelijke omgeving. Iedere coach heeft zijn of haar eigen specialiteit, heeft senior ervaring opgebouwd en is vakkundig opgeleid met de doelgerichte methodieken van Strategisch Coachen. Onze resultaten zijn baanbrekend! 95% van alle gecoachten behaalt zijn persoonlijke leerdoelen binnen 5 coachsessies. Wij staan ervoor dat je weer in je kracht komt en garanderen je een unieke leerervaring met ongekende resultaten.

Voor ieder vraagstuk een passend coaching traject

Als je een coach inschakelt, wil je natuurlijk dat het coaching traject is afgestemd op jouw vraagstuk, zodat het rendement van de sessies zo hoog mogelijk wordt. Daarom hebben we onze coaching trajecten opgedeeld in verschillende coaching vormen. Klik op één van de onderstaande coaching vormen voor meer informatie. Wil je liever direct jouw vraagstuk aan ons voorleggen? Neem dan via één van de onderstaande knoppen contact met ons op.

Waarom kies je voor coaching van SCG?

  • Binnen SCG heeft iedere coach zijn eigen specialisme. Daardoor krijg je altijd een coach die jouw vraagstuk als geen ander begrijpt en je daadwerkelijk verder kan helpen.
  • We werken alleen met gecertificeerde topcoaches die senior ervaring hebben.
  • Onze coachingstrajecten staan erom bekend dat ze zeer doelgericht zijn. 95% van de coachingstrajecten worden binnen 5 gesprekken met succes afgerond.

Ervaringen met coaching van SCG

"De coaching heeft mij veel opgeleverd. Een veel beter inzicht gegeven in hoe complexe besluitvorming in teams benaderd kan worden. En goed opgelost kan worden."
Ernst Peter Hovinga
CEO
"Beste Regi, Ik wil je graag bedanken. Mede door jouw hulp ben ik een evenwichtiger mens geworden, sta ik sterker in mijn schoenen en ben ik los geraakt van negatieve invloeden uit mijn jeugd. Dit heeft uiteindelijk ook positief bijgedragen aan de relatie tussen mijn partner en mijzelf; inmiddels zijn we verloofd!"
Mariska
"Hallo Regi, Je wist binnen één sessie door te dringen tot de kern van mijn zijn. Je inzicht in welke doelen ik werkelijk wil dienen heeft me richting, daadkracht en zelfvertrouwen gegeven en het besef dat mijn potentie groter is dan welke schijnbare problemen dan ook."
Lisette

Neem vrijblijvend contact op

Vertel ons met welk vraagstuk jij ondersteuning van een van onze topcoaches wilt. Neem via de onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijke coaching

stap 1: persoonlijk groeiplan

Vervolgmogelijkheden:

Loopbaan coaching

life coaching

persoonlijk leiderschap

Zakelijke coaching

stap 1:
zakelijk groeiplan

Vervolgmogelijkheden:

Executive coaching

Teamcoaching

Management coaching

Business Coaching

Persoonlijke coaching