fbpx Skip to content

SCG |Verhalen, ervaringen
&
belevenissen...

“Meer dan coaching alleen!”

Meer over SCG

SCG VERHALEN

Strategisch Coachen
“Wow. Ik heb al heel wat moois mogen ervaren op het gebied van trainingen, coaching en opleidingen. De opleiding Strategisch Coachen bij Regi slaat werkelijk alles. De unieke combinatie van rust èn vaart, interactiviteit èn inhoudelijke lading, gecombineerd met een sfeer van totale veiligheid, zet alle deuren bij alle deelnemers open om de diepte èn hoogte in te gaan. Een machtige ervaring, waarin jezelf (nog) beter leren kennen hand in hand gaat met professioneel pieken. Een dikke 10!” 

Herma Hulst
Strategisch communicatie adviseur

Loopbaancoaching
“Hoe mooi kwamen alle inzichten samen in onze laatste coaching sessie afgelopen vrijdag! Ik heb bewondering voor je resultaatgerichte, gestructureerde aanpak zonder dat ik ooit het idee had in een vast stramien te zitten. Nooit eerder heb ik me bij een coach zo op mijn gemak gevoeld. En ik voelde dat je echt begaan was met mijn volgende groeistap. Ik ben je bijzonder dankbaar.”

Rik van Breda
Head of Marketing
Credit Agricole Consumer Finance Nederland

 

 

Persoonlijk Leiderschap, Zuid Afrika
“Meer dan coaching alleen, een complete innerlijke reis die je diepste waarden, gevoelens en interne drives naar boven haalt.Het brengt indrukwekkende persoonlijke innerlijke veranderingen. Dit gaat dieper dan coaching, het gaat tot in het diepste van je eigen kern.”

Annelies Bos

gynaecoloog

Ervaringen

Strategisch Coachen
"Bedankt voor het inzicht en de begeleiding van mijn groeisprong. Wooow, carpe diem! Regi is in staat om je te laten leren zien wat je nog niet hebt leren zien. Deze opleiding heeft mijn leven verrijkt! Namaste".
Annemiek Gerritsen
Senior Head Projectmanagement, Ijsseltechnologie
Strategisch Coachen
"Alles wat je leert in de opleidingen van SCG kan je direct toepassen in je werk! De inhoud van de opleidingen is een mooie balans tussen theorie en ter plekke praktisch oefenen. Zowel persoonlijk, als professioneel heel waardevol "
Amarinske Sminia
Organisatie adviseur teammanager VU Medisch Centrum
Strategisch Coachen
"De beste coach opleiding die ik ooit heb gevolgd. Je leert jezelf en het gedrag van anderen nog beter begrijpen. Regi Melcherts kan met enthousiasme elk groepslid inspireren door activerende en innovatieve werkvormen te gebruiken"
Ligia Raalte
Manager
Persoonlijk Leiderschap
"Het is indrukwekkend wat dit programma teweegbrengt en oplevert. Ook doen jullie je kernwaarden eer aan. Jullie zijn in staat in heel korte tijd veiligheid en verbondenheid te creeren en daarmee een omgeving om te leren. Ik beveel de training van harte aan bij anderen. Ik geef zelden een 10 (past niet bij mijn aard), maar dit keer wel."
Ineke Kooistra
Secretaris Raad van Bestuur Anthonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis
Deep Learning
Tijdens de eerste Deep Learning dag deden we een oefening, waarin ik een stuk ambitie neerzette: het beste salesteam te bouwen. Nu, deze ambitie is nu al gerealiseerd, wij zijn gisteren verkozen tot het beste salesteam van Nederland! Mooi dat Deep Learning en dank voor jouw bijdrage!
Eric Franssen
Sales manager
CM Groep
Specialisatie cursus op maat
"Onlangs heb ik de training transactionele analyse van Regi mogen volgen. Een bijzondere en gedenkwaardige dag, waarbij de openheid van Regi en zijn bereidwilligheid om zich kwetsbaar op te stellen, maakten dat de theorie op een uitermate leerzame en prettige wijze kon worden opgenomen. Een training die stof tot nadenken geeft en waar ik met veel plezier op terug kijk. ."
Edwin Henkelman
Advocaat Henkelman Advocatuur