fbpx Skip to content

Verhalen, ervaringen en belevenissen...

“Meer dan coaching alleen!”

Strategisch Coachen

Denise* had een hectische baan als manager operations. ‘Er veranderde veel en ik merkte dat ik tegen mijn grenzen aanliep. Ik heb toen uit voorzorg contact met de bedrijfsarts gezocht en zij tipte Strategisch Coachen Groep.’  Denise ging het gesprek met Regi Melcherts aan. ‘Ik had twee opties: persoonlijke coaching of de opleiding Strategisch Coachen. Ik ben niet van de groepen, dus besloot om er juist wel voor te kiezen en startte met de opleiding.’

Lees meer

Denise*

Persoonlijke Coaching

‘Dankzij persoonlijke coaching heb ik meer rust en richting in mijn leven gevonden’

2022 was voor Anje zowel mentaal als fysiek een zwaar jaar. Via haar werkgever nam ze kennis van de opleiding Strategisch Coachen. ‘Ik had niet meer het idee dat ik op mijn eigen pad wandelde. Lees meer

Anje

Persoonlijke Coaching

‘Wat Regi bijzonder maakt is zijn permissie om jezelf te laten zien. Hij creëert een veilige setting waarin je ongestoord en vrijuit kunt brainstormen en sparren. Met zijn vragen kom je snel tot de kern. Hij overziet en weet wie er voor hem zit.’ Lees meer

Daniëlle Sikking
Coach

Strategisch Coachen
“Cadeau voor jezelf. Enorm veel geleerd in zes dagen tijd. Ik ben onder de indruk van de lesstof, diepgang en toepasbaarheid, zowel op mijn werk als privé. Ben elke dag met energie naar huis gegaan, ik had dit niet willen missen. Dik compliment naar Regi en de rest van het team voor de topverzorging en gastvrijheid.”

Hannah de Graaf
Inzetbaarheid Gids, Loopbaancoach, Leefstijlcoach

Strategisch Coachen
“Alles wat je leert in de opleidingen van SCG kan je direct toepassen in je werk! De inhoud van de opleidingen is een mooie balans tussen theorie en ter plekke praktisch oefenen. Zowel persoonlijk, als professioneel heel waardevol.”

Amarinske Sminia
Organisatie adviseur teammanager, VU Medisch Centrum 

Strategisch Coachen
” Bedankt voor het inzicht en de begeleiding van mijn groeisprong. Wooow, carpe diem! Regi is in staat om je te laten leren zien wat je nog niet hebt leren zien. Deze opleiding heeft mijn leven verrijkt! Namaste”. 

Annemiek Gerritsen
Senior Head Projectmanagement, IJsseltechnologie

Succesvol Begrenzen
“Iedere keer weer leer je de tools op een nog betere manier toe te passen. Het is niet alleen een verrijking voor je werk maar ook voor je eigen leven. Het helpt je, je eigen balans verder te verdiepen en toe te passen. Dankbaar voor wederom een mooie dag!

Diana van Bakel
Coach

Deep Learning
“Tijdens de eerste Deep Learning dag deden we een oefening, waarin ik een stuk ambitie neerzette: het beste salesteam te bouwen. Deze ambitie is nu al gerealiseerd, wij zijn gisteren verkozen tot het beste salesteam van Nederland! Mooi, dat Deep Learning en dank voor jouw bijdrage! .”

Eric Franssen
Sales Manager, CM Groep

Loopbaancoaching
“Hoe mooi kwamen alle inzichten samen in onze laatste coaching sessie afgelopen vrijdag! Ik heb bewondering voor je resultaatgerichte, gestructureerde aanpak zonder dat ik ooit het idee had in een vast stramien te zitten. Nooit eerder heb ik me bij een coach zo op mijn gemak gevoeld. En ik voelde dat je echt begaan was met mijn volgende groeistap. Ik ben je bijzonder dankbaar.”

Rik van Breda
Head of Marketing
Credit Agricole Consumer Finance Nederland

Specialisatie cursus op maat
” Onlangs heb ik de training transactionele analyse van Regi mogen volgen. Een bijzondere en gedenkwaardige dag, waarbij de openheid van Regi en zijn bereidwilligheid om zich kwetsbaar op te stellen, maakten dat de theorie op een uitermate leerzame en prettige wijze kon worden opgenomen. Een training die stof tot nadenken geeft en waar ik met veel plezier op terug kijk”. 

Edwin Henkelman
Advocaat Henkelman Advocatuur


Persoonlijk Leiderschap, Zuid Afrika
“Meer dan coaching alleen, een complete innerlijke reis die je diepste waarden, gevoelens en interne drives naar boven haalt.Het brengt indrukwekkende persoonlijke innerlijke veranderingen. Dit gaat dieper dan coaching, het gaat tot in het diepste van je eigen kern.” 

Annelies Bos
Gynaecoloog