fbpx Skip to content

Executive coaching

Top executives en top professionals hebben een executive coach. 

Executive coaching

Top executives en topprofessionals in bedrijven en organisaties fungeren als rolmodel. Zij geven richting, bieden ruimte en worden bewonderd als het goed gaat. Maar wanneer wezenlijke transformaties en veranderingen spelen, blijken zij vaak alleen aan de top te staan. De toenemende druk om te presteren en het risico om persoonlijk geraakt worden is groot. Op spannende momenten groeit de behoefte aan een coach die scherp is op de persoon en de business. De vraagstukken waar executives veelal mee te doen hebben, zijn omgaan met macht, dilemma’s, kritiek en eenzaamheid. De executive coaches van SCG verstaan de kunst om je als executive de robuuste sparring en de boost te geven die je nodig hebt.  

EXECUTIVE COACHING | Voor wie en wanneer?

De positie van en thema’s waarmee je als executive te maken hebt, zijn anders dan die van leidinggevenden in andere lagen van je organisatie. Dat vraagt meer dan alleen individuele coaching. Daarvoor is kennis en ervaring nodig van organisatie-, team- en individuele ontwikkeling in combinatie met het kunnen werken in complexe markt- en organisatiedynamieken.Steeds vaker schakelen ondernemers, directieleden en directieteams daarom executive coaching van SCG in om met hen te werken aan (complexe) vraagstukken vanuit de wens om:

  • koersvast de juiste strategie te bewandelen en optierijk te kunnen handelen, 
  • zelfbewust, met vertrouwen, moed en wijsheid te presteren.

De executive coach van SCG | Strategisch Coachen Groep biedt rust en overzicht, is een richtinggevend baken voor je en kan met de jou vanuit vele perspectieven vraagstukken, dilemma’s en impasses benaderen en oplossen. Je hebt een krachtig klankbord voor jezelf als individu en je organisatie. De executive coaches van SCG zijn robuust en verdragen de krachten en belangen die de executive met zijn organisatie inbrengt. En bij spannende momenten, staan zij 24/7 naast je. Juist als jij je topprestatie te leveren hebt. 

Praktische informatie

Investering

op aanvraag

Locatie:

in overleg

Contact:

Patricia Musch

Neem contact op voor meer informatie.

Biltseweg 8 3735 MC Bosch en Duin | Tel: 030 888 5131
info@strategischcoachen.nl