fbpx Skip to content

Persoonlijk Groeiplan

Vol in je kracht en met plezier je groeisprong maken!

 

Wil je…
Vol energie de nieuwe fase in je bedrijf, werk & loopbaan of persoonlijk leven instappen? Een moment nemen van bewustzijn, bezinning en kiezen van de juiste focus, voordat je verder op pad gaat of een nieuwe weg inslaat? Met diepgaande inzichten in jezelf, je stressfactoren en je diepste verlangens? Leer om met plezier en balans succesvol te zijn.

Samen met onze coach Regi maak je een concreet Persoonlijk Groeiplan met inspirerende toekomstdoelen. Doordat je in contact komt met je innerlijke kompas, weet je wat je te leren hebt om de juiste balans te bereiken.

Jouw coachvraagstuk start met een Persoonlijk Groeiplan…

Je streeft ernaar je leven ten volle te leven, maar dat valt nog niet altijd mee. Door de combinatie van hoge eisen, lastige keuzes en een volle agenda kun je onrust en negatieve stress ervaren. Je vindt vaak te weinig tijd om bij te komen. En als de boog te lang gespannen blijft, kunnen er klachten ontstaan. Grijp op tijd in en kies voor het Persoonlijk Groeiplan. Je gaat ontdekken wie je écht bent, komt in contact met jouw diepste verlangens en krijgt inzicht in de belemmeringen die jou tot nu toe hebben tegengehouden om jouw doelen te bereiken. Je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt wie je echt bent, wat je werkelijk wilt en wat jouw groei remt. Je leert jouw onzekerheden onder ogen te zien en de juiste plek te geven.

Wat bereik je?
• Diepgaand inzicht in verlangens, stressfactoren en blokkades
• Effectieve tools om een nieuwe balans te bereiken èn te behouden
• Helderheid in persoonlijke doelen, zowel privé als op het werk
• Bewustzijn in het maken van de juiste keuzes
• Uitzicht op een productiever en gelukkiger leven.

De afspraak voor het  Persoonlijk Groeiplan duurt 2 uur en vindt plaats bij ons op kantoor te Bosch en Duin.

Vooraf vragen we je vrijblijvend een korte vragenlijst in te vullen, dit ter voorbereiding  voor de coach.

Jouw coachvraagstuk start met een Groeiplan. Tijdens het Groeiplan bespreekt Regi met jou wat je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken en welk vervolgtraject daarbij aansluit. 

Dit kan bijvoorbeeld een individueel coachingstraject zijn of deelname aan een van onze programma’s van de Academie, maar het kan ook een combinatie van beiden zijn.

De investering voor het Persoonlijk Groeiplan bedraagt Eur. 495,00.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van SCG?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. We houden niet van spam en je kunt je altijd uitschrijven!


    Ja, ik wil me graag inschrijven!