fbpx Skip to content

Deep Learning

Je leert hoe je je (zelf)bewustzijn kunt verrijken naar ondenkbare diepgang en transformaties kunt bereiken. In een speciaal door SCG samengestelde groep volg je samen een uniek programma.

Deep Learning Classes
1 jaar | 4 x 1 dag

Een programma waar we open mensen die enthousiast zijn en bereid zijn om te groeien, ontwikkelen en diepgaand willen leren, samenbrengen om met elkaar en van elkaar te leren.

We focussen ons op de diepere bronnen. Coachen, waarbij het ontwikkelen van waarden, innerlijk weten, creatiekracht en authenticiteit bijeenkomen. Binnen een zeer vertrouwelijke en plezierige groepsgeest met toonaangevende topdocenten, coaches en sprekers, faciliteren we diepgaande inzichten, leerervaringen en transformaties die voor jou op dat moment belangrijk zijn. 

Deelnemers uit de Deep Learning Classes 2016 tot en met 2020 zijn lovend over de bijzondere leereffecten die zij beleefd en vaak doorleefd hebben. 

Sinds 2016 bieden wij Deep Learning aan professionals die bij ons een (persoonlijk) programma hebben gevolgd en een extra stap de diepte in willen. Hier brengen we op uitnodiging mensen samen om met elkaar en van elkaar te leren. We gaan aan de slag in een plezierige teamspirit en met bijzondere gastdocenten, coaches en sprekers.  We dompelen je als het ware onder in precies die leerervaring die voor jou werkt. We zorgen dat je naderhand nòg meer excelleert in je persoonlijke en professionele leiderschap. En vervuld bent van nieuwe energie, innerlijke rust en balans. 

Dat je in je kracht bent en blijft. 

Deelnemers uit de jaargangen 2016 tot en met 2020 zijn zonder uitzondering lovend over wat zij beleefd en doorleefd hebben en hoe dat doorwerkt in hun levens.

  • Een diepgaande en heldere visie, missie en strategie in je werk toe te passen
  • Een organisatie- en professioneel plan op te stellen en te realiseren en dit elke keer tijdig aan te passen aan de veranderende omstandigheden
  • Je leiderschapscompetenties te verbeteren
  • Je nog onbenutte capaciteiten te ontvouwen en deze effectief in te zetten;
  • Het krachtenveld en de processen in je team en/of organisatie te begrijpen

Je zelf | Geluk, Gezondheid & Prestatie

Je werk | Beroep, Loopbaan & Levensloopkeuzes

Met elkaar | Samenwerking & Conflictoplossing

Met zijn allen | Team & Organisatieontwikkeling

De goede richting | Ethiek & Cultuurverandering

Het programma is bedoeld voor open mensen die enthousiast en bereid zijn om te groeien, ontwikkelen en diepgaand willen leren, zodat ze hun waarde vergroten voor zichzelf, hun omgeving, hun organisaties en hun vakgebieden.

Deep Learning is bedoeld voor (oud) deelnemers van onze opleidingen, coaching en/of mediation. Voor diegenen, die verdieping wensen op eigen thema’s en nieuwsgierig zijn naar verdieping van thema’s van anderen. Het team van SCG stelt zorgvuldig je Deep Learning Class samen, waardoor indrukwekkende “ont-moetingen” ontstaan. Voor als je open staat voor de verwondering van de GroeiSprong.

Het programma bestaat uit 4 opleidingsdagen te Bosch en Duin (9.30 tot 17.30) met telkens ca. 2 maanden tussen elke opleidingsdag. De data worden afgestemd op de agenda’s van de deelnemers.

Elke groep stellen wij zelf samen waardoor er altijd een goede groepsdynamiek ontstaat. Voorafgaand aan het programma neemt Regi met jou een persoonlijke telefonisch intake af. Hij stelt het programma samen op de input van alle deelnemers. Zo is ieder programma op maat en uniek. De vertrouwelijkheid in het programma is hoog.

Bij dit bijzondere programma hoort een prettige locatie met een vertrouwelijke setting. Patricia is jullie gastvrouw en zorgt ervoor dat je ontspannen kunt genieten van heerlijk eten, drinken en een goed gebalanceerd programma. Aan het eind van elke dag is er een borrel om na te praten en te netwerken.

Ga de uitdaging aan. Tijdens de 4-daagse opleiding Deep Learning wordt je als mens in een veilige en vertrouwde leeromgeving bijeengebracht met de échte vragen, waardoor er gegarandeerd in korte tijd diep leren en ervaren ontstaat. En dat leidt tot werkelijke persoonlijke èn professionele transformatie en een boost aan positieve energie. 

Heb je interesse om deel te nemen? Neem contact met ons op, dan overleggen we wanneer je van start kunt gaan.

…A life-long learning… …start your deep learning now!…

Neem contact met ons op!

Biltseweg 8 3735 MC Bosch en Duin | Tel: 030 888 5131
info@strategischcoachen.nl