fbpx Skip to content

Deep Learning

Hier leer je met elkaar en ontdek je in een exclusieve samenstelling met elkaar hoe je je (zelf)bewustzijn kunt verrijken naar ondenkbare diepgang. Alleen op uitnodiging of voordracht.

Deep Learning Classes
1 jaar | 4 x 1 dag

Een programma waar we leiders, ondernemers, managers, wetenschappers en senior-professionals samenbrengen op exclusieve uitnodiging om met elkaar en van elkaar te leren. We focussen ons op de diepere bronnen. Coachen, waarbij het ontwikkelen van waarden, innerlijk weten, creatiekracht en authenticiteit bijeenkomen. Binnen een zeer vertrouwelijke en plezierige groepsgeest met toonaangevende topdocenten, coaches en sprekers, faciliteren we diepgaande inzichten, leerervaringen en transformaties die voor jou op dat moment belangrijk zijn. 

Deelnemers uit de Deep Learning Classes 2016, 2017, 2018 en 2019 zijn lovend over de bijzondere leereffecten die zij beleefd en vaak doorleefd hebben. 

Deze exclusieve opleiding is alleen op uitnodiging van SCG | Strategisch Coachen Groep of op warme voordracht van (oud) deelnemers.
Deep Learning is bedoeld voor (oud) deelnemers van onze opleidingen, coaching en/of mediation. Voor diegenen, die verdieping wensen op eigen thema’s en nieuwsgierig zijn naar verdieping van thema’s van anderen. Het team van SCG stelt zorgvuldig je Deep Learning Class samen, waardoor indrukwekkende “ont-moetingen” ontstaan. Voor als je open staat voor de verwondering van de GroeiSprong.

Je leert het potentieel kennen van de verrijkende mogelijkheden van grotere bewustzijnsvelden en collectief leren. Het besef dat de realiteit alleen datgene is dat we als waarheid hebben aangenomen en geaccepteerd. Daardoor ontstaat er ruimte voor het gegeven dat er meer kan zijn dat we nog niet zien of hebben leren zien. Dit opent het besef dat het (vooraf) ondenkbare mogelijk kan zijn.

Een programma waar we leiders, ondernemers, wetenschappers en topprofessionals samenbrengen op exclusieve uitnodiging om met elkaar en van elkaar te leren. Binnen een plezierige groepsgeest en onder onze begeleiding met toonaangevende topdocenten, coaches en sprekers, faciliteren we diepgaande leerervaringen & transformaties die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

We focussen ons op de diepere bronnen. Coachen, waarbij het ontwikkelen van waarden, innerlijk weten, creatiekracht en authenticiteit bijeenkomen. Het leren aanspreken van deze bronnen maakt dat mensen, teams en organisaties zich kunnen bevrijden van hun belemmeringen en hun volledige potentieel ruimte kunnen geven. Zij zijn autonoom in staat zich te verbinden met hun krachtigste drijfveer: zingeving.

We staan garant dat je excelleert in je persoonlijk en professioneel leiderschap. Met een boost aan energie, innerlijke rust en balans. Voortdurend in je kracht zijn en blijven. Deelnemers uit de jaargangen 2016, 2017, 2018 en 2019 zijn lovend over de bijzondere leereffecten die zij beleefd en vaak doorleefd hebben.

We werken 4 dagen verdeeld over het jaar vanaf de startdatum van je Deep Learning Class. Dit exclusieve programma biedt een prettige locatie met een zeer vertrouwelijke setting.

…A life-long learning… …start your deep learning now!…

Praktische informatie

Duur:

4 x 1 dag

Investering

op aanvraag

Inclusief:

Locatie, lunch, opleidingsmateriaal en koffie/thee

Locatie:

SCG Academie
Biltseweg 8
Bosch & Duin

Docent:

Regi Melcherts & gastdocenten

Neem contact met ons op!

Biltseweg 8 3735 MC Bosch en Duin | Tel: 030 888 5131
info@strategischcoachen.nl

Data op aanvraag