fbpx Skip to content

Loopbaancoaching

Als je een volgende stap wilt maken in je loopbaan of carrière. Als je door het glazen plafond heen wilt gaan. Als je je groeipotentie wilt ontdekken. Kies dan voor loopbaancoaching bij SCG | Strategisch Coachen Groep. Je maakt gegarandeerd een enorme groeisprong!

Neem de regie:
op je groei en ontwikkeling

De loopbaancoaching van SCG | Strategisch Coachen Groep onderscheidt zich door het gebalanceerd in lijn brengen van je leven- en loopbaanfasen, je natuurtalenten, je ondenkbare mogelijkheden, je bedrijf of organisatie waarvoor je werkt en, last but not least, je persoonlijke en gezinsleven. Gepaard gaand met prachtige leerervaringen en levensinzichten. Dit alles maakt dat je vol vertrouwen je mogelijkheden onderzoekt en beslissingen neemt voor je toekomst. Je kiest het pad dat je wilt en leert hoe je het goed en succesvol bewandelt.

Het gaat goed op je werk

Als je met motivatie, uitdaging en plezier werkt en een goede performance levert, dan is dat het mooiste moment voor je volgende loopbaanstap. Je wilt de uitdaging aan om door je glazen plafond te gaan. Je hebt nog voldoende tijd, ruimte en energie om deze nieuwe groeisprong te maken. LOOPBAANCOACHING helpt je om je ambities op tijd en opnieuw vorm te geven en de mogelijkheden te onderzoeken met welke loopbaanstrategie jij de “next steps” kunt bereiken. En vooral, om je groeipotentieel ten volle te benutten.

Het werk begint steeds meer te schuren

Je werk begint steeds meer te schuren. Het is de hoogste tijd om verandering aan te brengen als je merkt dat je:

  • met steeds minder motivatie en plezier werkt
  • de werkdruk toeneemt, stress ervaart en de samenwerking stroef wordt
  • het werk meer energie kost, dan het oplevert
  • het werk “mee naar huis” neemt
  • het weekeinde nodig hebt om “bij te komen”
  • de zingeving van je werk afneemt

LOOPBAANCOACHING van SCG helpt je om anders om te gaan met de situaties en je collega’s op het werk. Of anders om te gaan met je persoonlijke of gezinssituatie. Je blijft goed in je kracht en zet voor jezelf een strategie uit met een positief toekomstperspectief.

Het werk zit je nu echt dwars

Je werk is een energielek geworden en kan zelfs ziekmakend zijn, als je tegen het volgende aanloopt:

  • je bent burn out geraakt en hebt behoefte aan een goed herstel, werkhervatting en/of re-integratie
  • je in conflict of vertrouwenscrisis gekomen bent met je directie, leidinggevende, collega’s of beleid van de organisatie
  • je bent in een exit traject beland door conflict, disfunctioneren of reorganisatie.

LOOPBAANCOACHING helpt je om op een verrassend snelle manier een veilig spoor te kiezen, goed voor jezelf te zorgen, goede keuzes te maken en in je kracht te komen. Met een sterke strategie ga je op weg naar herstel en je werkt altijd aan een positief perspectief.

Praktische informatie

Duur:

op maat

Voorbereiding:

op maat

Investering

op aanvraag

Locatie:

SCG
Biltseweg 8
Bosch en Duin

Coach:

Regi Melcherts

Vervolg:

Op advies van coach

Neem contact op voor meer informatie.

Biltseweg 8 3735 MC Bosch en Duin | Tel: 030 888 5131
info@strategischcoachen.nl