fbpx Skip to content

Workshop Strategisch Coachen

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de opleiding Strategisch Coachen.

In deze workshop geven je een voorproefje Strategisch Coachen. De workshop biedt je een aantal praktische tools, zoals het werken met de communicatiedeuren, de Drama- en de Winnaarsdriehoek en de Energiebloem (uit het boek: Groeisprong, 2021, Regi Melcherts). Je ervaart hoe we werken in de opleiding. De workshop biedt je ook de mogelijkheid om kennis te maken met de docenten Charlotte Gazendam en Regi Melcherts en onze manier van werken te leren kennen. Wij vinden het andersom ook prettig om met jou kennis te kunnen maken

“Gun jezelf deze mooie leerervaring!”

Wat leer je

In deze workshop geven je een voorproefje Strategisch Coachen. De workshop biedt je een aantal praktische tools, zoals het werken met de communicatiedeuren, de Drama- en de Winnaarsdriehoek en de Energiebloem (uit het boek: Groeisprong, 2021, Regi Melcherts). Je ervaart hoe we werken in de opleiding. 

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die belangstelling heeft in coachen, coachend leidinggeven en zelfreflectie. Vooral ook voor diegenen die overwegen de opleiding Strategisch Coachen te gaan volgen.

Na het volgen van de workshop

  • Heb je inzicht hoe je jouw medewerker/collega doeltreffend kunt beïnvloeden en begeleiden en hoe je makkelijk van menselijk contact tot een taakgericht contract komt;
  • Kun je de rollen van de Dramadriehoek herkennen en je medewerker/collega begeleiden vanuit de Winnaarsdriehoek;
  • Heb je je effectiviteit en efficiëntie bij het begeleiden van cliënten aanzienlijk verhoogd door het toepassen van de theorie en de technieken;
  • Ken je je energiebronnen, kun je onderscheid maken tussen je energie gevende en -vretende bronnen en weet hoe je balans kunt krijgen tussen werken en privé.

Programma

Programma donderdag 27 juni 2024:

16.30 –  17.00   Ontvangst

17.00 – 18.15   Workshop Strategisch Coachen deel 1

18.15 – 18.45   Pauze met broodjes, fruit, sap en fris.

18.45 – 21.00  Workshop Strategisch Coachen deel 2

In onze opleidingen staan jouw persoonlijke en professionele doelen centraal. Je doorloopt een interactieve leerreis en krijgt inzicht in waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat doet. Je leert met deelnemers vanuit verschillende achtergronden van elkaar. Onze docenten spelen in op je individuele leerwensen, want voor ons is iedereen uniek.   

Locatie

Locatie: SCG Academie, Biltseweg 8 te Bosch en Duin

Investering

De investering voor deelname aan de workshop bedraagt € 75,00 vrijgesteld van BTW.

Dit bedrag is inclusief:

  • Koffie, thee, fris en broodjes op onze prachtige locatie in Bosch en Duin.
  • Boek Groeisprong | Een praktische levensgids voor persoonlijke en professionele groei, Regi Melcherts, 2021.


Bij aanmelding voor de opleiding Strategisch Coachen worden de kosten voor deelname aan de workshop in mindering gebracht op de opleidingskosten.

Jij bent aan zet...

Ja, ik wil me graag inschrijven!