fbpx Skip to content

Veelgestelde vragen...

Bekijk veel voorkomende vragen en antwoorden 

of, stel zelf je vraag aan ons!

De meest gestelde vragen

Wat leer ik bij Strategisch Coachen als leidinggevende?

“Ik ben leidinggevende van een middelgroot team. Onze organisatie is sterk aan het veranderen. Ik heb moeite om mijn team goed gemotiveerd te houden. Hoe doe ik dat? Wat kan ik daarover leren bij Strategisch Coachen?”

Je leert coachend leidinggeven: meer motivatie, meer plezier en betere prestaties van je teamleden.

“De opleiding Strategisch Coachen is bij uitstek geschikt voor leidinggevenden. Je brengt mensen in hun kracht, leert hun natuurtalenten optimaal te benutten en winnende teams samen te stellen. Je leert om niet meer in de valkuilen van micro-management te stappen door echt goed te luisteren naar je medewerkers.” Voor meer informatie: Strategisch Coachen

Hoe krijg ik mensen in beweging bij een conflict?

“Ik ben advocaat-mediator en heb het gevoel dat ik alles gedaan heb in deze hoogopgelopen en explosieve  situatie. Ik weet niet meer hoe ik  mijn clienten aan het tafel krijg. Laat staan tot een oplossing kom.”

SCG biedt je de toegang tot de totale ADR-scope

“Met de opleiding Strategisch Coachen en ADR Mediation, versterk je jouw coachende en medierende competenties. Met bewezen en innovatieve concepten, leer je vanuit innerlijke rust en met vertrouwen de juiste conflictinterventies toe te passen en effectief te communiceren bij hoogoplopende emoties. Voor meer informatie: Strategisch Coachen & ADR Mediation

Verdere vragen?

In de opleiding Strategisch Coachen leer je bij uitstek nieuwe vaardigheden, gesprekstechnieken en communicatiestijlen effectief toe te passen. Je leert verder direct tot de kern te komen en diepgaand te luisteren en nog veel meer!

Meer informatie vind je bij: opleiding Strategisch Coachen 

Loopbaancoaching bij SCG | Strategisch Coachen Groep onderscheidt zich door het uitgebalanceerd in lijn brengen van je leven- en loopbaanfasen, je natuurtalenten, je ondenkbare mogelijkheden, je bedrijf of organisatie en, last but not least, je persoonlijke en gezinsleven. Je onderzoekt vol vertrouwen je mogelijkheden en ambities en neemt beslissingen voor je toekomst. Je kiest het pad dat jij wilt en leert hoe je het goed en succesvol bewandelt. Neem contact met ons op om te bespreken welk loopbaanprogramma het best bij je past.

Meer informatie vind je bij:

Leiderschap is een veel besproken thema in organisaties. Binnen SCG  richten wij ons op de groei en ontwikkeling van leiderschapsattitude bij leidinggevenden, professionals en medewerkers in je organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pijlers leiderschap, zoals het kennen van de eigen motieven en drijfveren, het kennen van de schaduwzijde  en te kunnen handelen vanuit meerdere perspectieven. 

We bieden leiderschapsprogramma’s op maat, ook in-company.  

Meer informatie vind je bij:

Je bent zelf in een zakelijk en/of privé conflict betrokken en het lukt niet om tot een acceptabele oplossing te komen. Misschien is het conflict zelfs hoog opgelopen en sta je op het punt in een rechtszaak te belanden. De ervaren en gecertificeerde mediators van SCG | Strategisch Coachen Groep kunnen doelgericht begeleiden om het conflict waar je in betrokken bent geraakt op te lossen. Vaak binnen 2 tot 3 dagen. 

Of, je begeleidt een conflict als leidinggevende, advocaat, mediator of bemiddelaar en merkt dat partijen blijven vastlopen. De intervisies van SCG, bieden je nieuwe inzichten om uit de impasses te komen. En, ook de opleiding ADR-Mediation biedt je mooie verrijking van je pallet om conflicten te succesvol te begeleiden. 

Meer informatie vindt je bij:

Je wilt je coachingsvaardigheden naar topniveau ontwikkelen. Je wilt de krachtigste coachingstechnieken- en instrumenten zo goed beheersen dat je deze met vertrouwen en succesvol kunt toepassen in de praktijk. Zodat je het wezenlijke verschil kunt maken in de persoonlijke en professionele levens van anderen, in teams en organisaties.

Ook wil je leren hoe je jouw eigen natuurtalenten en expertise kunt samensmelten tot een authentieke coachingsstijl die bij jou als persoon en professional past en doorgroeien naar je top. Als coach, mediator en leider.

De erkende opleidingen van SCG | Strategisch Coachen Groep Academie, bieden je een scala van mogelijkheden. Voor beginners en gevorderden. 

Meer informatie vind je bij:

Onze specials Afrika zijn intensieve  weekprogramma’s, waarin je aan de slag gaat met persoonlijk leiderschap. Je reist met ons af naar Zuid-Afrika en verblijft op een 5-sterren lodge midden in de bush. Of, voor de gevorderden, naar Botswana in tented-camps. Doordat je ver van huis bent, is het mogelijk om uit de dagelijkse routine te stappen en jezelf compleet te focussen op je eigen ontwikkeling en leerdoelen. Hierdoor bereik je in korte tijd grote stappen en ga je gegarandeerd naar huis met een ongekende levens- en leerervaring.

Meer informatie vind je bij:

Staat je vraag er niet tussen?

Stel je vraag en we zorgen dat je snel een antwoord ontvangt…..