fbpx Skip to content

SCG MEDIATION

Ervaren & gecertificeerde mediators

Heb je een conflict en kom je er met de betrokken partij(en) niet uit? 
Met de mediators van SCG kom je samen respectvol en snel tot een goede oplossing.

SCG Mediation

Voor zakelijke en privé conflicten

Je hebt een zakelijk of privé conflict en het lukt niet om met de betrokken partij(en) tot een acceptabele oplossing te komen. Misschien is het conflict zelfs geëscaleerd en sta je op het punt om in een rechtszaak te belanden. Daar zit je niet op te wachten. De ervaren en gecertificeerde mediators van de SCG | Strategisch Coachen Groep kunnen doelgericht begeleiden om het conflict waar je betrokken in bent geraakt op te lossen. In veel gevallen lukt dat zelfs binnen 2 tot 3 dagen.

Voor ieder conflict een passend mediation traject

Als je een mediation traject start, dan wil je natuurlijk dat de kans op een goede uitkomst zo groot mogelijk is en dat het conflict op korte termijn is opgelost. Je vindt het immers al vervelend genoeg dat je met de betrokken partij(en) vastgelopen bent.

Daarom hebben we binnen SCG diverse mediation trajecten ontwikkeld die zijn afgestemd op allerlei soorten conflicten. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie. Wil je liever direct het conflict, waarin je betrokken bent aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor een mediator van SCG?

  • De mediators zorgen voor een veilige en vertrouwelijke sfeer in de gesprekken, waardoor de betrokken partijen met respect en vanuit eigen waarden tot een goede afwikkeling kunnen komen.
  • Onze gecertificeerde en zeer ervaren mediators lossen met hun beproefde aanpak de meeste conflicten binnen 2 tot 3 dagen op. Dat is uitzonderlijk in onze branche.
  • Afhankelijk van het conflict en de rol die je daarbij inneemt (betrokken partij, adviseur, mediator etc.) combineren we mediation met arbitrage, conflictcoaching en onderhandelingen. Deze combinatie is uniek onder mediators en zorgt ervoor dat de betrokken partijen vrijwel altijd tot een passende oplossing komen.
  • De mediators hebben allen jarenlange werkervaring en zijn aangesloten bij ADR Register en de Vereniging voor Collaborative Practise (VVCP) en bij Vereniging voor Familie en recht en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Voor welk conflict wil jij een mediator inschakelen?

Vertel ons welk conflict jij wilt oplossen door een mediator in te schakelen. We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend gaan we daarbij zeer vertrouwelijk om met de informatie die je met ons deelt.

Zo hebben andere particuliere en zakelijke professionals mediation van SCG ervaren

"Bedankt voor de begeleiding. Het voelde veilig en dat vond ik bijzonder, want dat gebeurt mij niet vaak. Jullie zijn een topteam! Bedankt!!
Marc
Medisch specialist & maatschapslid
"Na twee jaar advocaten en hulpverleners, hebben jullie in 3 dagen gezorgd dat we in harmonie konden scheiden. Dit is zo fijn voor ons en onze kinderen. Dank jullie SCG"
Claire
Ondernemer & CEO
"De rust, de inzichten, het respect. Het gevoel dat je echt gehoord bent. En dan de onverwacht mooie oplossing, zodat ik weer met mijn leidinggevende door een deur kan. Ga zo door!"
Patrick
Onderwijzer

conflict coaching

zakelijkE MeDIATION

Collaborative practice