fbpx Skip to content

Strategisch Coachen

Verdieping en verfrissing

Voor jou als eerdere deelnemer van de opleiding Strategisch Coachen bieden we mooie vervolgmogelijkheden. Ben je toe aan verdieping of verfrissing? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Succesvol en diepgaand begeleiden bij (complexe) coaching- en mediation trajecten, leer je in de opleiding ADR-Mediation. Je wilt je coaching en mediation vaardigheden naar een hoog niveau ontwikkelen, zodat je in de dynamiek van complexe vraagstukken en conflicten effectief kunt blijven handelen met je cliënten en de betrokken partijen. Daarbij wil je doelgericht kunnen interveniëren, ook als de emoties hoog oplopen en in crisissituaties. Je weet conflicten tot een goed einde te brengen. Dat is precies wat je leert tijdens de opleiding ADR Mediation.

Een programma waar we leiders, ondernemers, managers, wetenschappers en senior-professionals samenbrengen op exclusieve uitnodiging om met elkaar en van elkaar te leren. We focussen ons op de diepere bronnen. Coachen, waarbij het ontwikkelen van waarden, innerlijk weten, creatiekracht en authenticiteit bijeenkomen. Binnen een zeer vertrouwelijke en plezierige groepsgeest met toonaangevende topdocenten, coaches en sprekers, faciliteren we diepgaande inzichten, leerervaringen en transformaties die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Vol in je kracht en met plezier je groeisprong maken! Vol energie de nieuwe fase in je bedrijf, werk & loopbaan of persoonlijk leven instappen? Een moment nemen van bewustzijn, bezinning en kiezen van de juiste focus, voordat je verder op pad gaat of een nieuwe weg inslaat? Kies dan voor het Persoonlijk Groeiplan, een coachsessie van 2 uur met Regi Melcherts. Je maakt een concreet Persoonlijk Groeiplan met inspirerende toekomstdoelen. Doordat je in contact komt met je innerlijke kompas, weet je wat je te leren hebt om de juiste balans te bereiken.

BINNENKORT...online abonnement

De meest gestelde vraag die deelnemers na de opleidingen Strategisch Coachen en ADR stellen is: 'Hoe houd ik wat ik heb geleerd vast, hoe verrijk en verdiep ik mijn kennis?' SCG Parels zijn maandelijkse online lessen van SCG Academie, waar je je op kunt abonneren. Iedere maand tref je een specifiek thema, waarin je kennis uit je Persoonlijke of Professionele coaching of uit de opleidingen Strategisch Coachen en ADR herhaalt, verdiept en verrijkt. De lessen bestaan uit video's, unieke demo's, theoretische achtergronden, oefeningen die je kunt toepassen in je eigen praktijk en wijze L.E.S. van meerdere professionals. De SCG Parels zijn binnenkort beschikbaar. Een abonnement op SCG Parels kost €37,50 per maand. Wil je je aanmelden voor de SCG Parels, stuur dan een mailtje naar info@strategischcoachen.nl

Wil je een unieke kans om de opleiding opnieuw te beleven en alle stof nog eens te herhalen? Denk bijvoorbeeld aan De Strategische Coach Matrix, de communicatiedeuren, Ouder-Volwassene-Kind, de Drama- en de Winnaars-driehoek, de 10 W’s (systemische wetmatigheden), natuurtalenten en veiligheidsbehoefte, ballonnen en bakstenen: ze komen allemaal aan bod. Je hoeft alleen maar in te loggen om je kennis weer op te frissen. Je start met een kleine kennisquiz en vervolgens neemt Regi je nog eens mee door alle dagen van de opleiding.

Persoonlijke coaching

Neem vrijblijvend contact op

Vertel ons met welk vraagstuk jij ondersteuning van een van onze topcoaches wilt. Neem via de onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil me graag inschrijven!

Ja, ik wil me graag inschrijven!