fbpx Skip to content

Persoonlijk Herstelplan

Vol in je kracht en met plezier je groeisprong maken!

 

Stressgevoelens ontstaan in tijden van verandering. Voor de meeste mensen zijn ze tijdelijk van aard. Voor sommigen zijn stressgevoelens langdurig of chronisch. De grip op het bestaande brokkelt af, met als risico verlies van de eigen regie. Dit kan heel geleidelijk verlopen. Men merkt niet of nauwelijks dat er verandering gaande is in leven of werk. Totdat de confrontatie met ziekte, burn-out of een conflict met leidinggevende zichtbaar wordt.

Wil je als bedrijfsarts of HR professional medewerkers weer in hun kracht brengen? Neem dan contact op met ons voor een Persoonlijk Herstelplan.

Je medewerker of cliënt streeft ernaar zijn of haar leven ten volle te leven, maar dat valt nog niet altijd mee. Door de combinatie van hoge eisen, lastige keuzes en een volle agenda kan je medewerker of cliënt onrust en negatieve stress ervaren en vindt vaak te weinig tijd om bij te komen. En als de boog te lang gespannen blijft, kunnen er klachten ontstaan. Grijp op tijd in en kies voor het Persoonlijk Herstelplan. Je medewerker of cliënt gaat ontdekken wie hij écht is, komt in contact met zijn diepste verlangens en krijgt inzicht in de belemmeringen die hem tot nu toe hebben tegengehouden om zijn doelen te bereiken. Je medewerker of cliënt gaat aan de slag met zijn persoonlijke ontwikkeling en ontdekt wie hij echt bent, wat hij werkelijk wil en wat zijn groei remt. Hij leert zijn onzekerheden onder ogen te zien en de juiste plek te geven.

Wat bereikt je medewerker of cliënt?
• Diepgaand inzicht in verlangens, stressfactoren en blokkades
• Effectieve tools om een nieuwe balans te bereiken èn te behouden
• Helderheid in persoonlijke doelen, zowel privé als op het werk
• Bewustzijn in het maken van de juiste keuzes
• Uitzicht op een productiever en gelukkiger leven.

De afspraak voor het  Persoonlijk Herstelplan duurt 2 uur en vindt plaats bij ons op kantoor te Bosch en Duin.

Vooraf vragen we je medewerker of cliënt vrijblijvend een korte vragenlijst in te vullen, dit ter voorbereiding  voor de coach.

Het coachvraagstuk van je medewerker of cliënt start met een Herstelplan. Tijdens het Herstelplan bespreekt een van onze coaches met hem wat hij nodig heeft om zijn doelstellingen te bereiken en welk vervolgtraject daarbij aansluit. 

Dit kan bijvoorbeeld een individueel coachingstraject zijn of deelname aan een van onze programma’s van de Academie, maar het kan ook een combinatie van beiden zijn.

De investering voor het Persoonlijk Herstelplan bedraagt Eur. 495,00.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van SCG?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. We houden niet van spam en je kunt je altijd uitschrijven!


    Ja, ik wil me graag inschrijven!