fbpx Skip to content

Je Nieuwe Balans

Voor de bedrijfsarts: begeleidingsprogramma voor medewerkers met stressgerelateerde klachten

BURN-OUT – OVERSPANNING – STRESS – ANGST

Met dit programma begeleid je als bedrijfsarts je medewerker van ziekte(verzuim) of klachten naar persoonlijke ontwikkeling om stressgerelateerde klachten te voorkomen en/of te herstellen. Je coacht en adviseert als bedrijfsarts. Medewerkers nemen hun eigen verantwoordelijkheid en zijn zelf actief in dit programma. Dus, betere resultaten met meer plezier.

Een succesvolle bedrijfsarts heeft naast zijn deskundigheid baat bij nieuwe hulpbronnen op het gebied van specifieke beroepsvaardigheden. Zeker met de groeiende hoeveelheid werk is er behoefte aan verantwoorde, inhoudelijke ondersteuning. SCG heeft zich de afgelopen periode bezig gehouden om zo’n hulpbron te bieden door een doeltreffende opleiding te ontwikkelen die je cliënten ondersteunt naar hun herstel.

Ervaringen met coaching van SCG

"De coaching heeft mij veel opgeleverd. Een veel beter inzicht gegeven in hoe complexe besluitvorming in teams benaderd kan worden. En goed opgelost kan worden."
Ernst Peter Hovinga
CEO
"Beste Regi, Ik wil je graag bedanken. Mede door jouw hulp ben ik een evenwichtiger mens geworden, sta ik sterker in mijn schoenen en ben ik los geraakt van negatieve invloeden uit mijn jeugd. Dit heeft uiteindelijk ook positief bijgedragen aan de relatie tussen mijn partner en mijzelf; inmiddels zijn we verloofd!"
Mariska
"Hallo Regi, Je wist binnen één sessie door te dringen tot de kern van mijn zijn. Je inzicht in welke doelen ik werkelijk wil dienen heeft me richting, daadkracht en zelfvertrouwen gegeven en het besef dat mijn potentie groter is dan welke schijnbare problemen dan ook."
Lisette

Neem vrijblijvend contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

    Gegevens doorverwijzer:

    Gegevens contactpersoon werkgever:

    Gegevens werknemer:

    Bedankt voor je doorverwijzing. Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw gegevens om.