fbpx Skip to content

SCG Groeisprongdagen

Word de kapitein van je loopbaan!

Je hebt constant met gebeurtenissen en veranderingen te maken in je professionele en persoonlijke leven. Sommige veranderingen kunnen ingrijpend zijn, zoals een burnout of een arbeidsconflict. Maar ook de afname van plezier en de voldoening die je uit je werk haalt kunnen impact hebben op jou en je prestaties. De Groeisprongdagen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar loopbaan naar een volgende fase wil ontwikkelen. De tweedaagse opleiding leert je aan de hand van onze bewezen SCG-methodiek hoe je vorm geeft aan je talenten, dromen en visie. Je gaat op een authentieke en praktische manier aan de slag. Met de Groeisprongdagen van SCG verbind je jouw loopbaan aan je ambities. Je weet wat je wilt, wat je te doen hebt, en wat je daarvoor nodig hebt, van zowel jezelf als anderen. Je bent de kapitein van je loopbaan!

Voor wie?
Als je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan • Als je twijfelt over je huidige werk • Als je een promotie wilt maken • Als je weer passie en uitdaging wilt ervaren • Als je jouw talenten wilt ontdekken en versterken
Donderdag 11 november
Op deze eerste dag onderzoek en analyseer je je levensloop en loopbaan. Je leert werken met de Energiebloem®, een krachtige methode om je energiegevers- en vreters in kaart te brengen. Je ontdekt wat je groei- en remmende factoren zijn, je drivers en je remmers. Je leert je blokkades en valkuilen kennen. We leren je hoe je deze ombuigt naar winnende patronen.
Vrijdag 12 november
Op de tweede dag werk je aan de hand van de zeven niveaus van verandering aan een doelgericht toekomstplan, geïnspireerd op jouw eigen dromen en doelen. Al je inzichten en leerpunten uit deze twee dagen vallen samen in één geheel. Je maakt de laatste keuzes en zet de puntjes op de i, je regelt je hulplijnen, je bouwt de mijlpalen in en bent klaar om op weg te gaan!
Resultaat
Na de Groeisprongdagen heb je een concreet actieplan voor de korte, middellange en lange termijn. Je hebt je loopbaan verbonden aan je ambities en weet wat je wilt, wat je te doen hebt en wat je nodig hebt, zowel van jezelf als van anderen. Je hebt je persoonlijke talenten ontdekt en versterkt en je weet deze op nieuwe manieren uit te dragen.
Extra mogelijkheden
Na het volgen van de Groeisprongdagen kun je ervoor kiezen om je te laten begeleiden door een persoonlijke coach. Dit biedt je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen bij het in praktijk brengen van jouw Groeiplan.
Na het volgen van de Groeisprongdagen voelde ik me blijer, luchtiger en tevreden met mijn loopbaan. Ik heb een mooi perspectief op wat ik kan en wil doen in mijn huidige werk. Ik ervaar meer ruimte om mijn toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, óók als het tijd wordt voor een andere baan.
Ineke
HR-Adviseur
De opbouw van het programma maakt dat je echt de diepte in gaat met jezelf, en op gevoelsniveau veranderingen waarneemt.
Marlies
Arbeidsdeskundige
Vanuit een vertrouwelijke omgeving en op basis van een methodische aanpak, met aandacht voor theorie en veel praktijk, komen tot persoonlijke groei.
Marcel
CEO
Deze dagen hebben mij geholpen bewust te worden van mijn essentie en wat ik nodig heb. Ik heb handvatten gekregen om mijn eigen pad te volgen.
Alice
Advocate
Nooit gedacht dat ik mijn vooraf gestelde doelen zou bereiken. Een top opleiding! Ik ga met volle kracht en vertrouwen de toekomst in!
Nina
Zelfstandig ondernemer
Deze opleiding is een verrijking voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Soms confronterend, in alle gevallen leerzaam!
Miriam
Personeelsmanager

Ja, ik wil me graag inschrijven!