fbpx

Regi Melcherts

PARTNER |
OPLEIDER | COACH | MEDIATOR | SPREKER

 The Art of Coaching
 

Regi Melcherts is expert in strategisch coachen, mediation en leiderschap. Als internationaal docent, topcoach, mediator, adviseur, spreker, en voormalig topjudoka, heeft hij duizenden professionals geholpen om hun potentieel optimaal te benutten. Zowel in hun professionele, als in hun persoonlijke leven! The Art of Coaching is zijn passie.

 
De kracht van Regi
Regi wordt geprezen om zijn unieke talent om op een veilige en prettige manier snel tot de kern te komen, waardoor hij doelgericht mensen verbluffende resultaten laat behalen. Hij is deskundig en daagt je respectvol uit over je eigen schaduw te springen. En, dat lukt hem iedere keer weer! Met grote groeisprongen tot gevolg.
Regi werkt nauw samen met een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van coaching, mediation en leiderschap, zodat onze trajecten en programma’s nog soepeler verlopen en onze klanten ongekende groeisprongen maken.
 
Het carrièrepad van Regi
Regi startte zijn carrière in 1991 als ondernemer in de zorg en richtte in 1992 OCA op. Hij ontwikkelde een innoverend resultaatgericht zorgconcept, bracht dit succesvol in de markt en bouwde de organisatie flink uit. Daardoor is OCA van een regionaal behandelcentrum uitgegroeid tot een erkende landelijke zorginstelling met meer dan 20 multidisciplinaire revalidatiecentra.
In de periode 2009-2010 nam Regi afscheid van OCA en zette hij succesvol samen met Patricia Musch SCG | Strategisch Coachen Groep op. Het SCG-concept omvat opleidingen, coaching en mediation op het gebied van persoonlijke groei, leiderschap, businesscoaching, samenwerking en conflicten. Vele professionals vanuit allerlei achtergronden zijn inmiddels de samenwerking met Regi aangegaan. En ook executives, managers, teamleiders en ondernemers, vinden in Regi een unieke strategische sparringpartner.
 
Successen
Op het gebied van opleiden behaalt Regi bijzonder goede resultaten. De opleidingen die hij verzorgt, worden niet voor niets door professionals gemiddeld met een 9,5 beoordeeld (bron: Springest).
Daarnaast huren het bedrijfsleven en (semi) overheden Regi regelmatig in. En met succes: klanten noemen Regi een natuurtalent in het ontwikkelen van concepten en het strategisch sturen van processen. Maar liefst 95% van de vooraf afgesproken doelstellingen bij coaching- en mediationtrajecten wordt behaald.Vele organisaties, zoals verzekeraars, banken, vervoersbedrijven, ziekenhuizen, opleidingsinstituten, zakelijke dienstverleners, beroepsverenigingen, talloze professionals en leidinggevenden, hebben daarom dankbaar gebruik gemaakt van de expertises en talenten van Regi.