fbpx

Sjors Hartman

SAMENWERKINGSPARTNER | DOCENT | STRATEGISCH COACHEN

Drs. Sjors Hartman RA MMO is er als Docent en Strategisch Coach op gericht om mensen vrede te laten sluiten met zichzelf. Waardoor mensen durven te worden wie ze zijn. Groei van aanpassing naar autonomie. Zelfrealisatie met de blijheid en durf van het vrije kind.

Sjors is Registeraccountant en organisatieadviseur. Hij heeft ruime ervaring als openbaar accountant en als adjunct-directeur en CFO bij een woningcorporatie. In 2012 studeerde hij af als Executive Master of Science in Management and Organisation op het onderwerp Empowerment. Sjors vervult toezichthoudende functies in de culturele sector, het onderwijs en de volkshuisvesting.

Hij wordt gedreven door groei en ontwikkeling. Een completer mens worden. Worden wie ik ben. En anderen helpen op de juiste weg naar persoonlijke, bedrijfs-, team- en organisatiegroei. ´Empowerment betekent voor mij: mensen en organisaties in hun kracht brengen. Mensen die in hun kracht staan groeien zelf en laten anderen groeien. Dat is de voedingsbodem voor waardengedreven succes en een verbetering van het resultaat´.

Sjors is goed in het bieden van veiligheid door speelsheid, humor, sensitiviteit en persoonlijke aandacht. Hij stelt zich daarbij op een positieve manier kwetsbaar op. Van binnenuit geeft hij zichzelf en anderen permissie op plezier. Geestelijke lenigheid geeft hem energie. Tegelijkertijd bewaakt hij de balans tussen ernst en speelsheid. Zijn werkwijze is gestructureerd, analytisch, krachtig en doelgericht.

Sjors richt zich vooral op organisatiegroei. Hij is gespecialiseerd in financieel-strategische vraagstukken en Beroepsethiek voor Accountants.

Zijn passie: “Iets laten gebeuren waar mensen blij van worden”.