fbpx

Saskia Kreuger

SAMENWERKINGSPARTNER |
LIFE & LOOPBAAN COACHING

Met zowel een HRM- als een Bedrijfskundige achtergrond weet Saskia een mooi evenwicht te vinden tussen de belangen van een organisatie en die van de individuele medewerkers. Zij is toegewijd aan de organisaties waar zij voor werkt en betrokken bij de mensen die er werken. Met empathie doorziet zij wat een ander nodig heeft.

Saskia heeft halverwege de jaren ’90 haar Hbo-opleiding Personeel & Arbeid afgerond, heeft in 2005 haar eerste coachingsopleiding gevolgd en in 2011 haar Master Bedrijfskunde gehaald. De afgelopen vijf jaren is zij werkzaam geweest als Directeur HRM. Begin dit jaar heeft zij besloten om voor zichzelf te beginnen en zich te gaan focussen de onderwerpen waar haar hart ligt: coaching en organisatie- en leiderschapsontwikkeling.

Haar passie en kracht liggen in het bijdragen aan ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Graag inspireert zij mensen om het beste uit zichzelf te halen. Hen inzicht te geven in hun kennen en kunnen, het optimaal benutten van hun talenten.

Belangrijke kernwaarden voor Saskia zijn Openheid: eerlijke en openhartige communicatie en dienstverlening, verbindende communicatie waardoor opbouw van een relatie. Passie: liefde voor haar vak, oprechte betrokkenheid, trots op de organisatie waarvoor zij werkt. Commitment: eigenaarschap en bereidheid om met toewijding haar werk te doen.

Plezier in haar werk staat voor haar voorop en dat brengt ze ook graag over; doen wat je leuk vindt, leuk vinden wat je doet.

Haar missie: “Creating a better place to be”.