fbpx

Ruud Bisseling

SAMENWERKINGSPARTNER | 
LIFE & TEAM COACHING

Ruud is zijn hele leven al gefascineerd door drijfveren en gedrag van mensen.
Na zijn opleiding als maatschappelijk werker heeft hij 15 jaar als televisieregisseur bij de Publieke Omroep gewerkt. Van het harde nieuws tot indringende documentaires heeft in die tijd geregisseerd. Tien jaar geleden heeft hij het roer omgegooid vanuit zijn wens om mensen intensiever te kunnen begeleiden en te coachen bij veranderingen.

Vanuit zijn televisie-ervaring (maak het zichtbaar en laat zien hoe….) geeft Ruud nu trainingen zowel op individueel – als op team/organisatie niveau. Dit doet hij door zijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en doelgerichtheid te koppelen aan de doelen die gesteld worden.

Ruud heeft een mooie toolbox aan ervaring op het gebied van Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) en Systemisch werk om de groeikracht van individu en team aan te wakkeren. Zijn kernwaarden: veiligheid, resultaatgerichtheid, openheid en en dienstbaarheid.

De aanpak en werkwijze van SCG vindt Ruud de manier om individuen en teams met gemak en plezier hun doelen te laten bereiken.

Zijn motto: “Met gemak en plezier je doelen bereiken”.