fbpx

Patricia Musch

PARTNER |
ZAKELIJK DIRECTEUR 

Patricia Musch is voor klanten van SCG | Strategisch Coachen Groep het eerste aanspreekpunt. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie van opleidingen en maatwerk. Patricia regelt locaties in binnen- en buitenland, onderhoudt contacten met de docenten en zorgt dat deelnemers over de benodigde informatie beschikken.

Voordat Patricia bij SCG | Strategisch Coachen Groep werkzaam werd, werkte ze als projectmanager bij OCA, een erkende landelijke zorginstelling met 23 multidisciplinaire revalidatiecentra. Ze was daar verantwoordelijk voor projecten op het gebied van kwaliteit, zoals het verbeteren van de communicatie en het verbeteren van contacten met klanten. In de jaren daarvoor werkte ze onder meer als accountmanager bij ABN-AMRO en als verzekeringsadviseur bij (inter-)nationale verzekeringsadviseurs.

Patricia is een doorbijter die niet zo maar een ‘nee’ accepteert. Ze wil klanten verrassen door met ze mee te denken en vooruit te lopen op hun wensen. Patricia is flexibel, denkt in oplossingen en levert waar nodig maatwerk. “Going the extra mile” is haar motto.

Haar passie:¬†“The Circle of Life”.