fbpx

Marlot Coolen

OPLEIDER | COACH | MEDIATOR

Marlot Coolen is opleider, coach en mediator. Met een achtergrond in de topsport is zij gedreven om uit elke uitdaging de winst te behalen voor het individu en/of het team. Op de tennisbaan leerde zij al vanaf jongs af aan dat de juiste strategische benadering essentieel is voor het behalen van doelen. Deze les heeft zij in haar professionele loopbaan verder toegepast.

De kracht van Marlot ligt in haar passie voor groei en ontwikkeling van een ieder die daarvoor open staat. Na haar specialisatie in sportpsychologie, begon ze haar loopbaan in training & development in Barcelona, om vervolgens aan het werk te gaan met de nationale tennistalenten in Singapore. Haar leer- en nieuwsgierigheid bracht haar terug naar Nederland om zich verder te specialiseren als  coach, docent en mediator. Met haar “Waar een wil is, is een weg” mindset gelooft ze dat obstakels mooie kansen zijn om groei te bewerkstelligen.

“In de topsport ben je continu bezig om je kwaliteiten zo strategisch mogelijk in te zetten om de winst naar je toe te halen. Toen Strategisch Coachen Groep het “balletje opgooide” om krachten te bundelen kon ik mij geen beter team wensen. Enkele jaren geleden heb ik zelf ervaren wat een verrijkende impact de opleidingen en coaching bij SCG op je kunnen hebben als mens en professional. Ik gun iedereen zo’n mooie ervaring; onmogelijkheden omzetten in mogelijkheden en genieten van het leerproces”