fbpx

Marius Gosschalk

SAMENWERKINGSPARTNER |
DOCENT DEEP LEARNING

Marius Gosschalk is een trainingsacteur en gespecialiseerd in Storytelling. Op een unieke manier vertaalt hij strategie naar praktijk. Daar waar de theorie, de concepten en de praktijk elkaar raken, vervat Marius mens en organisatie in hun eigen verhaal. Het strategische verhaal dat door iedereen begrepen wordt. Van Raad van Bestuur tot werkvloer.

Marius Gosschalk volgde zijn opleiding aan de Hogeschool Utrecht; het Van Praag Instituut (I.U.L.) en de Toneelschool Maastricht. Hij was o.a. docent aan het Jungiaans Instituut, geeft verschillende soorten training en staat vanaf 1995 in verschillende Theaters. Marius treedt op met Verteltheater en (improvisatie) Terugspeeltheater (Theater Draad).

Hij trekt door het hele land voor optredens bij uiteenlopende opdrachtgevers, van zingevingbijeenkomst tot grote congressen. De voorstellingen die Marius maakt zijn voor het merendeel gebaseerd op bestaande boeken, die hem in het bijzonder gefascineerd hebben. Zijn motto is “In de ont-moeting ligt de sleutel”

Zijn passie: “Verbinden met verhalen.”