fbpx

Marian van Ginkel

BEDRIJFSONTWIKKELAAR

 

Marian van Ginkel is voor SCG | Strategisch Coachen Groep de bedrijfsontwikkelaar van SCG Academie. Zij ontwikkelt en implementeert interactieve en hybride leeromgevingen, waarmee deelnemers een unieke verrijking van hun leerervaring beleven. Voor onze opleidingen, coaching programma’s, mediations en  in company projecten, creëert Marian daarbij inspirerende en motiverende toolboxen, waarmee deelnemers direct aan de slag kunnen in hun dagelijkse praktijk.  

Voordat Marian bij SCG werkzaam werd, werkte ze als bedrijfsleider en later als professioneel kok in de horeca en evenementenbranche. Zij was daar onder meer verantwoordelijk voor grotere party- & bedrijfsevents.

Marian heeft de typische ‘Ik-kan-het, want-ik-heb-het-nog-nooit-gedaan’-mentaliteit. Net, zoals Pippi Langkous. Ze stormt iedere dag met een zee aan ideeën SCG binnen. Met goed teamwork en ‘out-of-the-box’ benaderingen realiseert ze haar beste ideeën. Ze gunt iedereen de groeisprong die je een gelukkiger mens maakt. Zowel persoonlijk als professioneel. “Make it happen” is haar motto.

Haar passie: “Trailrunning is living, living is trailrunning”.