fbpx

Linda Rijkuiter

SAMENWERKINGSPARTNER |
SPECIALS AFRIKA & DOCENT

Drs. Linda Rijkuiter is als Strategisch Coach gespecialiseerd in Strategisch Zelf Management en het toepassen van het Strategisch Coachen in de (bedrijfs)geneeskunde. Ze verzorgt, zowel maatwerk, als opleidingen.

Linda is gespecialiseerd het vinden van een gezonde balans in het leven. Als je leven in evenwicht is, wordt het makkelijker om gezonder te eten, meer te bewegen of te stoppen met roken. Daarnaast werkt Linda als senior bedrijfsarts en is zij directeur van haar eigen bedrijf, waarin zij samen met andere artsen bedrijfsgeneeskundige dienstverlening levert.

Haar jarenlange doelgerichte ervaring in de sociale geneeskunde, heeft zij opgebouwd in grote (multi-nationale) ondernemingen. Haar klanten merken dit direct bij het Strategisch Coachen. Doelgericht, deskundig en praktisch.

Bij de Special Strategisch Zelf Management in Afrika is zij docent-trainer. Het docent-trainerschap in Afrika is Linda op het lijf geschreven. Ze weet uit eigen ervaring dat de Afrikaanse wildernis het westerse leven even helemaal op afstand kan zetten. Linda is sindsdien besmet met het ‘Afrika-virus’. Haar motto: “Met elkaar op reis van A naar Beter.”

Haar passie: “Gezelligheid en Afrika.”