fbpx

Haye Jaarsma

SAMENWERKINGSPARTNER |
ZAKELIJKE COACHING 

Haye Jaarsma RA is adviseur en investeerder. Vanuit zijn financiële achtergrond en track record van ruim 20 jaar als adviseur bij bedrijven traint hij bij SCG | Strategisch Coachen Groep als Zakelijke Coach ondernemers. Hij traint op het grensvlak van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke vraagstukken over groei en investeren. Wat moet jij zelf veranderen om jouw bedrijf verder te ontwikkelen?

Vanuit zijn eigen adviesbedrijf helpt Haye bedrijven vaak als transactie adviseur, vastgoedspecialist, onderhandelaar en sparring partner voor directies, besturen en aandeelhouders. Als coach kijkt hij vooral naar de menselijke kant van organisaties. Het fascineert hem hoe organisaties zich ontwikkelen en hoe ze bestuurd worden. Waarom blijft de ene organisatie vitaal en loopt de andere vast? Hoe worden strategische keuzes gemaakt? Waarom lukt de ene deal wel en de andere niet?

Als trainer voor zakelijke coaching weet Haye snel de kern te bereiken, kan hij je helpen te ontrafelen waar het echt om gaat en je helpen de juiste keuzes te maken. Hij werkt vanuit vertrouwen, is realist en er mag ook gelachen worden.

Hij begon zijn loopbaan bij accountantsorganisatie PWC en startte ruim 20 jaar geleden zijn eigen bedrijf. Naast zijn advieswerk richt hij zich de laatste jaren vooral op eigen investeringen in vastgoed. Hij onderneemt graag meerdere dingen tegelijk. Dat geeft afwisseling en inspiratie en versterkt de mogelijkheid om out-of-the-box te denken en een bijdrage te leveren in zakelijke vraagstukken.