fbpx

Charlotte Gazendam

MEDIATOR, COACH EN OPLEIDER

Charlotte Gazendam is mediator, coach en opleider. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de advocatuur. In eerste instantie was zij werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht, strafrecht en familierecht. Al snel ging haar hart sneller kloppen van het familierecht en mediation en is zij zich daarin gaan specialiseren. Zij heeft als advocaat altijd gezocht naar een goede oplossing en haar cliënten daarbij op een coachende manier begeleid. Het goed kunnen luisteren naar wat de cliënt nodig heeft en op een strategische en empathische wijze doelen behalen, is haar kracht.

 

Na 20 jaren advocatuur, heeft Charlotte besloten dat het tijd werd voor een groeisprong. Ze heeft het roer omgegooid en is zich volledig gaan toeleggen op mediation en coaching. Ze heeft de opleiding tot strategisch coach en ADR-mediator gevolgd bij SCG. En toen bleek dat haar visie en missie aansloten bij die van het team van SCG, is ze onderdeel geworden van het team.

 

“In eerste instantie ben ik gestart met een eigen kantoor. Maar toen Strategisch Coachen Groep mij vroeg of ik deel zou willen uitmaken van hun team, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het SCG-team is warm en betrokken en gewoon erg goed in wat zij doet. Het heeft mij enorm veel gebracht! En ik hoop dat als professional ook aan anderen te kunnen overbrengen. Dat is een prachtig cadeau.”