Terugblik Zuid-Afrika 2012

Enkele quote's van de deelnemers:Enkele quote's van de deelnemers:

“Deze reis heeft me veel opgeleverd!”
"Ik heb nu een frisse kijk op de toekomst en ben volop energie. Deze reis is een investering in je zelf en biedt tijd voor jezelf in een totaal andere omgeving. Mijn verwachtingen zijn aan alle kanten uitgekomen."

“Ik heb veel trainingen gedaan in mijn leven, maar nog nooit zoiets als met de impact van deze week!”
"Door de enorme positieve sfeer, de locatie, de intensiteit van de beleving, waarin je alle prikkels achter je laat, en de hechte samenwerking in de groep heb ik nieuwe energie opgedaan en eigenschappen van mezelf teruggevonden, die ik nu blijvend met me meedraag."

“Het was de leukste cursus die ik ooit gedaan heb”
"Ik had nog nooit een cursus over mezelf gedaan, het ging altijd over richtlijnen en protocollen. Maar dit gaat over zoveel meer, het gaf me een enorme energieboost, het voelde als een warm bad. De opdrachten komen nu naar me toe vliegen, omdat ik positiviteit uitstraal."

“Hier komen verstand en gevoel samen”
"Het is goed om te ervaren dat je in een prettige werksfeer en met plezier met anderen kunt samenwerken. De samenstelling van de groep, de veiligheid, spontaniteit, locatie en het plezier waren geweldig."

“In Afrika ben ik het licht gaan zien”
"Na terugkomst was ik in staat een belangrijk gesprek te voeren, waarvan ik daarvoor niet wist dat ik het kon. Dat heeft veel opgeleverd, het contact en de manier van samenwerken is in een keer positief veranderd."

“Terug naar de natuur, betekent terug naar jezelf”