Herma Hulst

Bij Herma Hulst draait alles om mensen in beweging brengen. Waar zij als trainer, coach of dagvoorzitter optreedt, gaat energie stromen.

Herma verdiende haar sporen als communicatiestrateeg in ontwikkelingssamenwerking, duurzaamheid en media bij onder andere Oikocredit en UTZ. Naast het richting geven aan communicatie en campagnes, trainde en coachte zij over de hele wereld professionals en vrijwilligers.

De laatste jaren verschuift zij het accent meer en meer van communicatie naar inspiratiewerk. Haar coachingsaanpak is zowel methodisch als empathisch, waardoor ze snel en doeltreffend tot de kern komt. Als trainer en dagvoorzitter neemt ze haar deelnemers mee op ontdekkingsreis naar inhoud en diepte. Interculturaliteit, verbindende communicatie, creativiteit, storytelling en inspiratie zijn haar thema’s.

Herma lardeert haar workshops, evenementen en trainingen graag met een vleugje theater en muziek, net zoals ze dat als rockzangeres met haar band Queens &Ko doet. Zij is bovendien als trainingsacteur te boeken.


“Be the change that you wish to see in the world” -  Mahatma Gandhi