Vervolgopleiding Dynamisch Coachen op Systeemniveau

Coachen kan plaatsvinden op individueel, relationeel en op systeem niveau. Interventies die zich beperken op individueel of relationeel niveau blijken onvoldoende succesvol. Door het grotere geheel adequaat inzichtelijk te krijgen, kun je personen en onderdelen van het systeem pas goed begrijpen. Maar systemen zijn continu beweging. Dus hoe kun je met de juiste interventie, op het juiste moment én met de juiste intensiteit interveniëren? 

In deze verdieping doceren en trainen we je specifieke vaardigheden om in de dynamica van het systeem snel, optimaal en doelgericht te coachen. Alle elementen worden bij de veranderingen betrokken met behulp van simulaties. De altijd indrukwekkende demonstraties bieden je heldere voorbeelden, hoe krachtig dynamisch coachen op systeemniveau kan zijn.

Voor wie?

De opleiding is geschikt voor oud-deelnemers van de opleidingen Strategisch Coachen, Strategisch Conflictmanagement en Strategisch Coachen van Herstel. In de opleiding worden vaardigheden aangescherpt, uitgebreid en verbeterd.

Je leert:

  • Het systeem te analyseren en te lezen
  • Je leert de juiste interventies in te zetten en oefent de acties
  • Je bevordert je autonomie

Datum & investering

Datum:10 januari 2018
Docent: Regi Melcherts
De investering bedraagt €425,- 
Locatie Soestdijkseweg Zuid 251a te Bilthoven