Herstel Coaching

Als medewerkers uit hun kracht zijn geraakt, geven wij hen de regie terug om doelen te bereiken. Op een vertrouwelijke en plezierige wijze bieden we veiligheid, heffen blokkades op en maken mechanismen bewust die succes bevorderen of belemmeren. Na de coaching heeft de medewerker een energieboost, innerlijke rust en een concreet en doelgericht toekomstplan. 
 

Voor wie?

Herstel Coaching is geschikt voor mensen die te maken hebben met bijv. ziekte, burn-out, andere stress gerelateerde psychische stoornissen of de verwerking van een live-event.

Onze aanpak

Doordat wij een hoge mate van veiligheid bieden in onze coachesssies wordt er snel resultaat behaald. Wij bieden een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak, waarbij uw vraag centraal staat. Onze klanten kenmerken ons als waardevrij, respectvol en integer.

Onze toegevoegde waarde

Ons programma onderscheidt zich door de toepassing van de krachtige methodek van Strategisch Coachen. Deze methode is doelgericht, wetenschappelijk bewezen en concreet, waardoor de hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Ons uitgangspunt is dat deelnemers tijdens het programma blijven werken of zo tijdig mogelijk aan het werk gaan. Wij garanderen dat de hersteltijd wordt verkort van maanden naar weken. Je start met een persoonlijk groeiplan waarin je helder krijgt wat je nodig hebt om te bereiken wat je voor ogen hebt. Daarna geeft de coach je een advies voor de te volgen modules.