Coaching

Wij coachen via een groei- en ontwikkeling benadering. Groei ontstaat door ontwikkeling van je competenties, je zelfinzicht en het vermogen om jezelf te verbeteren. Onze coaches zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in deze succesfactoren en hierdoor doelgericht een verandering kunt inzetten. Samen met je coach ga je aan de slag met jouw groeiplan. Jouw blokkades, behoeften, verlangens en leerdoelen. Hiermee kun je zelf aan de slag. Mocht je meer willen leren of behoefte hebben aan extra ondersteuning, dan biedt SCG je volop mogelijkheden om jouw ontwikkeling verder vorm te geven. Wij garanderen dat jouw leerdoelen worden behaald.

Onze coaches zijn persoonlijk betrokken en bieden je een veilige en vertrouwelijke omgeving. Iedere coach heeft zijn of haar eigen specialiteit, heeft senior ervaring opgebouwd en is vakkundig opgeleid met de doelgerichte methodieken van Strategisch Coachen.   

Onze resultaten zijn baanbrekend! 95% van alle gecoachten behaalt zijn persoonlijke leerdoelen binnen 5 coachgesprekken. Wij staan ervoor dat je weer in je kracht komt en garanderen je een unieke leerervaring met ongekende resultaten.